Είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης (κατάστημα, κατάλυμα, εστιατόριο, Bar, Club κ.α.) και έχετε την ανάγκη να την προβάλετε στο διαδίκτυο…

Αν δε διαθέτετε ιστοσελίδα θα πρέπει να κατασκευάσετε μια εξ’ αρχής, ενώ αν έχετε ήδη ίσως να χρειάζεστε μια αναβάθμιση τόσο σε επίπεδο υλικού (φωτογραφίες, κείμενα, κ.α) όσο και τεχνολογίας (responsive design, cms, κ.α).

Θα πρέπει μετά από έρευνα αγοράς να καταλήξετε σε επαγγελματίες, όπου παρέχουν όλες αυτές τις υπηρεσίες που χρειάζεστε ξεχωριστά για την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας.

Η δική μας πρόκληση ως εταιρεία ήταν να αναπτύξουμε ένα μοντέλο παροχής υπηρεσιών, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να συλλέξετε όλο αυτό το υλικό από διαφορετικές πηγές, διαδικασία που τις περισσότερες φορές προκαλεί “πονοκέφαλο” ή οδηγεί σε εκπτώσεις όσον αφορά την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Μια ιστοσελίδα δεν είναι τίποτα χωρίς το περιεχόμενό της.

Περιεχόμενο πλούσιο σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα. Τόσο σε κείμενα και πληροφορίες όσο και σε οπτικοακουστικό υλικό (mutimedia).

Σήμερα, η τεχνολογία μας επιτρέπει να έχουμε στη διάθεσή μας αρκετές λύσεις, έτσι ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στον επισκέπτη του site μας και εν δυνάμει πελάτη της επιχείρησής μας.

Έτσι λοιπόν, αν υποθέσουμε ότι η ιστοσελίδα που θα κατασκευάσετε, απαιτεί βάση του μοντέλου marketing που έχετε στη διάθεσή σας, μια πληθώρα από ηλεκτρονικές υπηρεσίες παρουσίασης, θα πρέπει εκτός από το γραφείο που θα αναλάβει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδα σας (website), να απευθυνθείτε και σε άλλα γραφεία για υπηρεσίες όπως:

– Λογότυπο
– Προώθηση
– Στατική φωτογράφηση
– Πανοραμική φωτογράφηση 360°
– Εικονική περιήγηση 360°
– Αεροφωτογράφηση
– Εναέρια Εικονική περιήγηση 360°
– Δημιουργία Βίντεο (με επίγεια ή και εναέρια πλάνα)

Αν στην περιοχή σας υπάρχουν γραφεία που παρέχουν τις παραπάνω υπηρεσίες, με μια καλή έρευνα αγοράς, αρκετό χρόνο, υψηλό budget και γερό στομάχι θα καταλήξετε σε δύο, τρία ή και περισσότερα διαφορετικά γραφεία, προκειμένου να συλλέξετε το πολύτιμο αυτό υλικό για την ιστοσελίδα σας..

Σε περίπτωση που κάποιες απ’ τις παραπάνω υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας, θα πρέπει μετά από έρευνα, σε Πανελλαδικό επίπεδο πλέον, να καταλήξετε πιθανότατα σε κάποιους επαγγελματίες “εκτός έδρας”.
Όλα τα παραπάνω, στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι χρονοβόρα και ο χρόνος είναι χρήμα.

Στην Aeroworks με συνεχή έρευνα, μελέτη των εξελίξεων, βελτίωση των τεχνικών, επένδυση στις νέες τεχνολογίες και πάθος για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλες αυτές τις υπηρεσίες μαζί!

Στόχος μας ήταν να δώσουμε μια οριστική λύση, σχετικά με την ολοκληρωμένη διαδικτυακή προβολή μιας επιχείρησης, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος και το χρόνο υλοποίησης με βασικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Είμαστε διαθέσιμοι να προσφέρουμε τη λύση που ταιριάζει στον καθένα από εσάς ξεχωριστά, ανάλογα με τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε το πακέτο υπηρεσιών που θα σας λύσει τα χέρια..